Opskrivning

Opskrivning

 

Opskrivning til Skattekisten

 

Priser og takster

I det private børnehus Skattekisten har du samme muligheder for tilskud som til en plads i et kommunalt tilbud med søskenderabat og fripladstilskud. Prisen for en plads i vores private børnehave følger prisen hos kommunens øvrige børnehaver:

 

Fuldtidsplads i børnehaven

Pris: 2058,- kr

 

Bemærk at prisen er baseret på Hvidovre Kommune. Er barnet bosat i en anden kommune end Hvidovre, kan institutionen opkræve højere forældrebetaling, hvis det kommunale tilskud fra hjemkommunen er lavere end det tilskud institutionen modtager for et tilsvarende barn fra Hvidovre Kommune. Det vil være gældende fra 1. januar 2023.

Opskrivning

Vi gælder os til at byde velkommen til alle de nye børn og håber, at kunne tilgodese så manges ønsker om plads som muligt. Det er gratis at blive skrevet op på ventelisten, men det giver dog ikke automatisk en plads på det ønskede tidspunkt. Så skriv dit barn op i god tid for at sikre jer en plads.

Børnehavestart er 2,11 år i 2022. Fra 2023 skal man være fyldt 3 år, før man kan starte.

Når du skriver dit barn op, skal du samtidig huske at skrive dit barn op på den kommunale venteliste. Her skal man stå i 3 måneder, før der gives betalingstilskud.

Dit barn kan blive skrevet op på ventelisten uanset hvilken kommune, det bor i. 

Spørgsmål? Skriv endelig til Anette: leder@pb-skattekisten.dk

Vil I gerne besøge os og mærke om Skattekisten er noget for jer? Book en rundvisning

 

Skriv dit barn op her

Step 1 of 4

Barnets oplysninger