Hvem er vi?

Det gode børneliv

I det private børnehus Skattekisten samler vi på stjernestunder. Hos os er stjernestunder de gyldne, funklende skatte af nærhed og omsorg, der danner rammen for det gode børneliv.

Børnesyn

Vi er en lille og tryg børnehave. Her vægter vi morskab, hygge og mudder til op over begge ører højt. Her udforsker vi nysgerrigheden og modet. Her fægter vi med sværd og afprøver “farlig leg” i trygge rammer. Her dyrker vi grøntsager, roder i jorden og ser hvad der kommer frem af spændende skatte.

Vores 39 børn er vores største skatte. Vi lægger vægt på, at børnene i det daglige mødes med interesse og respekt. Hos os bliver du diamant, krystal eller guldklump, når du starter.

Skattekisten skal være et godt sted at være barn, forældre og personale. Vi bestræber os dagligt på at sikre rammen for det gode børneliv, og vi ser hvert enkelt barn som det unikke menneske, det er. 

Vores vision

Hele fundamentet i vores arbejde er baseret på nærvær og omsorg i en hyggelig og udviklende hverdag, der er præget af tryghed og faglighed.

Personalet er uddannet pædagoger eller uddannet pædagogiske assistenter. Flere medarbejdere har forskellige tillægsuddannelser i natur, rytmik, krop og bevægelse mv. Du kan læse mere om hvem vi er her.

Ring og lav en aftale med os, så viser vi gerne rundt og uddyber og forklarer hvordan og hvorfor vi gør, som vi gør.

Overvejer du at søge plads i Skattekisten? Optag af nye børn sker efter venteliste, og vi tilbyder også søskendegaranti. Skriv dit barn op her

 

Hvem er vi?